10 души, сред тях и шефът на Националния осигурителен институт (НОИ)

...
10 души, сред тях и шефът на Националния осигурителен институт (НОИ)
Коментари Харесай

10 задържани в Силистра за фалшиви ТЕЛК-ове

10 души, сред тях и шефът на Националния застрахователен институт (НОИ) в Силистра, са задържани при профилирана интервенция на Министерство на вътрешните работи за издаването на подправени ТЕЛК-ове и документи за пенсия. Това заяви на брифинг в Бургас основният секретар на МВР комисар Ивайло Иванов.
 
В хода на интервенцията арести са осъществени както на държавни чиновници, по този начин и на медиатори. В събота ще стане ясно на какъв брой от тях ще бъдат повдигнати обвинявания, посочи той.
 
Комисар Иванов акцентира, че операцията е почнала от дълго време, но темповете са били забавени за прецизиране на доказателствата.
 
Най-малко две седмици ще отнеме екстрадицията на Арабаджиеви, които бяха арестувани в Барселона след месеци търсене, сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. При ареста си те не са оказали опозиция. Няма доказателства, че Ветко и Маринела са държани във вилата на Жоро Шопа край Испания срещу волята си, каквито информации се появиха през последните часове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР